Emmery Groep verlengt sponsorcontract met karter Eliano

BARENDRECHT – De Emmery Groep verlengt de sponsoring van karter Eliano de Vos-Arba. Beide zijn toppers op hun eigen gebied, dus lag verlenging voor de hand.

Het bedrijf met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam is trots op de samenwerking met de sporter. ‘Iemand met ambities – zoals Eliano – die ze nog waarmaakt ook,’ vertelt manager Myron Mulder, ‘staat toch voor dezelfde waarden als die van ons bedrijf. Eliano’s prestaties van het afgelopen jaar waren prima.

De manager van de Emmery Groep doelt daarbij op de overwinningen van de Barendrechtse karter. ‘En net zoals wij is Eliano op verschillende gebieden thuis. Wij leveren aan particulier maar ook aan WBV’s en grote projecten. Eliano racet nationaal en internationaal, indoor en outdoor. De kunst is dan om bij grote diversiteit toch continuïteit te bieden. Dat is vakmanschap.

De karter met een Italiaans bloed (red. Eliano’s opa heet Mario – echt waar!), die racet met een mix tussen Italiaans temperament en Hollandse nuchterheid, werd in 2018 onder andere Kampioen in Denemarken, clubkampioen in Roosendaal, won de Team Race in Maarssen en de Duo Race in Roosendaal, en behaalde bij het EK 4 keer van de 7 races het podium.

Op de race-agenda staan o.a. het Open Pools kampioenschap (27 en 28 april) en de derde wedstrijd voor het NK. Verder gaat hij Formula Karting racen, het hoogste niveau competitie in Nederland en België.

‘Het logo van de Emmery Groep komt op mijn nieuwe racepak,’ vertelt Eliano. ‘Na elke race doe ik verslag op social media (FB, Twitter, Instagram) met vermelding van de sponsornaam en foto met het logo van de sponsor, zoals nu Emmery.

Eensluidend klinkt het van Mulder en Eliano: ‘We hopen dat deze samenwerking net zoals vorig jaar leidt tot voortzetting van goede prestaties.

« | »