Clubkampioenschappen karate bij Him Yong Gi in de Riederpoort

BARENDRECHT – Vorige week vrijdag (30 sept) hebben bij Karate vereniging Him Yong Gi in sporthal de Riederpoort de clubkampioenschappen 2016 voor de jeugd tot 14 jaar plaats gevonden. Dit was tevens een mooie voorbereiding op het International Championship 2016 dat later deze maand gehouden zal worden in Hendrik Ido Ambacht.

Verdeeld over vijf velden hebben alle jeugdleden hun uiterste best gedaan om te laten zien wat ze in huis hebben. In de categorieën voor de jongens waren en de volgende winnaars; Goud voor JaydenFlohr, Luc van Daalen, Connor Pemmelaar.

Bij de meisjes was er goud voor Shaliena Chaitsingh, Vera van Vliet, Kim van de Lek, Caithlynne Egmond en Robin Verhey. Het was een geslaagd toernooi, waar niet alleen de winst van de medailles gold, maar ook de positieve en sportieve houding van alle deelnemers het tot een leuke avond maakte.

Als je benieuwd bent naar deze verdedigingssport, kom dan eens kijken bij een training. Wij trainen op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur in sporthal de Riederpoort in Barendrecht. Of neem contact op met Marcel Spierings 06-53684777 , mspierings [@] sv.nl

« | »