Funky judo is begonnen bij JCR judo: Sportief leren bewegen

Onder grote belangstelling van ouders en kinderen is JCR judo uit Barendrecht gestart met de eerste Funky judoles in sporthal de Kruidentuin. Deze les is speciaal voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Het doel is kinderen te leren sportief te bewegen. Dit gebeurt onder begeleiding van de eigen vader of moeder, met een sportleraar als stimulerende factor die zorgt voor een verantwoorde en afwisselende sportles.

Door allerlei leuke spelletjes en oefeningen leren de ouders samen met hun kinderen sportief bewegen zoals huppelen, kruipen, hinkelen, rollen, valbreken, duikelen, buitelen en tuimelen. Er werd ook aandacht besteed aan begrippen als “voor – achter – onder – boven”.

Door samen met elkaar en naast elkaar te bewegen krijgen de kinderen het bewegen onder de knie en leren ze samenwerken met papa of mama.

De les in de Kruidentuin 2 is iedere zaterdag vanaf 16:00 uur en alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 2,5 jaar samen met één papa of mama. De Funky judolessen worden in een aaneengesloten periode van 6 weken gegeven, inschrijven en betalen is per periode.

Op 23 maart 2019 start de volgend periode van 6 weken. Voor prijzen en overige informatie kunt u terecht op de website van JCR judo, jcrjudo.nl. Om u in te schrijven voor de Funky judolessen stuurt u een mail naar info@jcrjudo.nl.

« | »