Trainer Jorgen Kwinkelenberg met HCB Heren 1 (mei 2017)

BARENDRECHT – Hockeyclub Barendrecht (HCB) en trainer Jorgen Kwinkelenberg hebben overeenkomst over verlenging van de samenwerking. Het contract van de oefenmeester liep eind van het huidige seizoen af, maar beide partijen willen graag met elkaar door. De trainer/coach van het eerste herenelftal, tekende afgelopen week voor nog eens twee seizoenen bij de Barendrechtse hockeyclub.

Jorgen is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen bij HCB en slaagde er vorig seizoen in om met zijn team te promoveren naar de eerste klasse. “In de afgelopen seizoenen heb ik HCB leren kennen als een fijne familieclub met een ambitieuze blik naar de toekomst. Deze club en het nog jonge eerste heren team hebben veel potentie om te groeien. Ik ben blij dat ik hier voor een langere periode een bijdrage aan kan leveren”, aldus Jorgen Kwinkelenberg.

Naast trainer/coach van het eerste herenelftal, is Jorgen ook trainingscoördinator van de toplijn. Binnen deze functie begeleidt hij de trainers van alle selectieteams om met elkaar de vereniging naar een hoger plan te tillen. Erik Beenen, voorzitter HCB, laat weten blij te zijn met de verlenging van het contract. “Jorgen heeft een visie op verbetering van het hockeyniveau die zeer goed aansluit bij onze club. We kijken er naar uit met Jorgen stappen te kunnen maken in de toekomst. We werken inmiddels een aantal seizoenen samen en weten wat we aan elkaar hebben, dat maakt de samenwerking erg prettig

Foto: Trainer Jorgen Kwinkelenberg met HCB Heren 1 (mei 2017)

« | »