Diplomagymmen bij Gymnastiekvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Afgelopen weken was het feest bij de peuter- en kleutergymgroepen van Gymnastiekvereniging Barendrecht. De lessen stonden namelijk in het teken van diplomagymmen.

Alle kinderen hebben het afgelopen seizoen hard geoefend en mochten hun moeilijke kunsten laten zien aan alle aanwezige ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Dankzij ons thema: gymmen in de jungle, zag de zaal er extra mooi uit. Alle kinderen mochten ook een knuffel meenemen naar de gymzaal. Zo hadden wij, naast het ”gewone” publiek, ook nog eens olifanten, apen, giraffen en tijgers op bezoek.

Uiteraard deden alle kinderen hard hun best om een diploma te verdienen. Dit was hard werken, want zij moesten een echt jungleparcours afleggen. Gelukkig is iedereen over alle rivieren, hoge bergen en bomen in de jungle heen gekomen.

Waar de peuters mooie koprollen van de berg naar beneden en hangen als een aap aan de brug konden laten zien, waren er bij onze oudste kleuters al echte borstwaardsommen aan de brug, handstanden tegen de muur en radslagen op de lange mat te bewonderen.

Aan het einde van de les waren alle kinderen hier natuurlijk wel moe van geworden en mocht iedereen even uitrusten met wat lekkers. Wat waren de kinderen trots op hun diploma’s, u toch ook? Alle peuter/kleuter juffen en meester zijn erg trots op hun gymtoppers, het is elke week weer een feestje met jullie.

Kom je ook bij ons gymmen? Kijk voor meer informatie op www.gvbarendrecht.nl Of stuur een mail naar peuterenkleutergym [@] gvbarendrecht.nl Tot snel!

« | »