Sporthal De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – Aankomende zaterdag spelen de vrouwen van Lintex-Binnenland een cruciale wedstrijd in de strijd om de play-off plaatsen. In sporthal De Driesprong is om 20.15 uur Lekdetec.nl te gast, de huidige nummer vier van de ranglijst.

De regerend landskampioen verloor afgelopen woensdag in Katwijk van Solar systemen Grasshoppers waardoor Lintex-Binnenland het gat tot op 4 punten kan verkleinen en daarbij ook nog een wedstrijd te goed heeft. De Bemmelse formatie speelt erg wisselvallig dit seizoen, maat staat net als Lintex-Binnenland wel in de halve finale van het bekertoernooi. Voor Lintex-Binnenland is de wedstrijd een “must-win” om zicht te houden op een plaats in de play-offs. Vorige week had de ploeg van coach Joost van Rangelrooy een complete offday bij Loon Lions en zal er op gebrand zijn om dit tegen Lekdetec.nl recht te zetten. De dames kunnen hierbij uiteraard alle steun van de supporters gebruiken.

De wedstrijd van aankomende zaterdag in sporthal De Driesprong in Barendrecht begint om 20.15 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd.

« | »