Truckrun Barendrecht 2013

BARENDRECHT – De vierde editie van de Truckrun Barendrecht zal gaan plaatsvinden op zaterdag 12 juli. Tijdens de Truckrun rijden tientallen vrachtwagens dwars door Barendrecht, waarbij mensen met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen. De truckers en de deelnemers staan er om bekend hun toeters vaak te laten horen, zwaai of toeter in dat geval uiteraard even terug!

Zie hier de foto’s en video’s van de Truckrun Barendrecht 2014

Truckrun

De ruim twee en half uur durende rondrit zal om 12:45 starten vanaf het terrein van Hillfresh (Spoorlaan 12, Barendrecht). Het startschot wordt gegeven door de Barendrechtse wethouder van economische zaken Dhr. D. Vermaat. De Truckrun zal naar verwachting rond half vier weer aankomen op het terrein van Hillfresh. Hier zullen vervolgens nog enkele optredens worden gehouden voor deelnemers en het publiek. De toegang tot dit evenement is gratis.

Zie hier de foto’s en video’s van de Truckrun Barendrecht 2013

Volledige programma

Alle informatie rond de Truckrun Barendrecht 2014 is tevens te vinden op de website van de organisatie. Hier is ook de route van de Truckrun te bekijken.

Vanaf 10.00 uur Aankomst en aanmelding chauffeurs, hier ontvangt iedere deelnemer een lunchpakket en consumptiebonnen voor een hapje en een drankje bij terugkomst.
 Vanaf 10.30 uur Aankomst en aanmelding bijrijders, hier ontvangt iedere deelnemer een lunchpakket en consumptiebonnen voor een hapje en een drankje bij terugkomst.
 12.45 uur Start Truckrun. Het startschot zal dit jaar gelost worden door Wethouder van Economische zaken Dhr. D. Vermaat.
 13.00 uur Voor de achterblijvers op het terrein zal er een optreden zijn van Eric Newman.
+/- 15.30 uur Feestelijke binnenkomst van de trucks
Na het genot van een hapje en een drankje op het terrein kunnen de dansschoenen aan en gaan we genieten van de onderstaande optredens:
16.00 uur Optreden van onze vaste Truckrun artiest Jeroen Jansen!Jeroen Jansen
17.00 uur Prijsuitreiking voor de mooist versierde truck
17.30 uur Optreden van Eric NewmanEric newman
18.30 uur Afsluiting
Van 10.00 uur tot 18.30 uur De Truckshow
De 5 grote merken DAF, MAN, MERCEDES, SCANIA en VOLVO zullen hun laatste modellen presenteren

Stichting Truckrun Barendrecht

Stichting Truckrun Barendrecht organiseert sinds 2011 een jaarlijks terugkerend evenement. Een rondrit door Barendrecht en omstreken waarbij mensen (jong en oud) met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen. Filerijden was nog nooit zó leuk.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »