Vanuit Toronto en Kreta live aanwezig bij diploma-uitreiking Calvijn Groene Hart, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto] Afgelopen donderdag hebben alle atheneum- en havo-geslaagden van Calvijn Groene Hart hun diploma in ontvangst mogen nemen en een dag eerder hadden alle mavo-geslaagden het felbegeerde papiertje al in handen gekregen.

Natuurlijk vormden de diplomeringen een onvergetelijke middag en avond voor de geslaagde leerlingen, hun naasten en de personeelsleden van de school. Er was zelfs een heuse videoverbinding met zowel Toronto als Kreta tot stand gebracht, zodat ouders die eigenlijk niet bij de diplomering konden zijn, als verrassing live via een groot scherm hun kind konden feliciteren.

Calvijn Groene Hart is niet alleen trots op de geweldige slagingspercentages in het algemeen, maar op de examenprestaties van een aantal leerlingen in het bijzonder. Marloes van Noord is zelfs cum laude op het atheneum geslaagd. Bovendien heeft zij zowel voor Frans als wiskunde A het hoogste cijfer gehaald, waarvoor zij nog apart in het zonnetje is gezet.

Foto: Alle vwo-geslaagden Calvijn Groene Hart

Zie ook: Felicitaties aan alle 687 geslaagde leerlingen in Barendrecht!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Calvijn Groene Hart, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »