Kerstboom

BARENDRECHT – De komende week heb je in Barendrecht de keuze uit een aantal muzikale kerstactiviteiten, waaronder kerstconcerten en een zangavond.

ToBe organiseert een drietal muzikale activiteiten (15 en 17 dec), Zangvereniging Cantando geeft een Kerstconcert in de Dorpskerk (17 dec) en in Theater Het Kruispunt kun je terecht voor alle Christmas Classics tijdens de 70’s Unplugged X-mas Edition (19 dec).

Zie ook: Kerstwandeling 2015 op 18 december door Carnisselande en Santa Run Barendrecht 2015

Kerst Klassiek

[Dinsdag 15 december, 19:30] Kerstuitvoering door docenten en leerlingen in de Baerne Zaal van de Baerne (Buitenlandse Baan 1). Leerlingen dwarsfluit, cello, trombone en harp treden op in verschillende formaties. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is € 2,- inclusief koffie/thee. Kaartverkoop aan de zaal.

Seniorenkoor

[Donderdag 17 december, 10:00] Het Seniorenkoor van ToBe, onder leiding van dirigent/ pianist Hans Kok, zingt speciaal voor deze gelegenheid kerstmuziek uit vele eeuwen. Werken van Holst (In the Bleak Midwinter), een Ave Maria van Caccini, traditionele nummers maar ook samenzang staan op het programma. Als speciale gast zingt sopraan Mariët Kaasschieter samen met het koor een aantal liederen.

Het concert in de Dorpskerk begint om 10.00 uur en de toegang is € 2,- inclusief een kopje koffie/thee. Kaarten zijn verkrijgbaar in de kerk op de dag van het concert, bij de Baerne of te reserveren via mvwilgenburg [@] hetnet.nl.

Zangavond

[Donderdag 17 december, 19:00] Presentatie door zangleerlingen van Monica Miller in de BaerneZaal van de Baerne, Buitenlandse Baan 1. De avond begint om 19.00 uur en een kaartje kost € 1,50. Kaartverkoop aan de zaal.

Kerstconcert Cantando

Donderdag 17 december om 20.00 uur geeft Zangvereniging Cantando in de Dorpskerk in Barendrecht een gratis concert. Er is gelegenheid voor een vrijwillige bijdrage. Iedereen is van harte welkom om naar een gevarieerde selectie Kerstliederen te komen luisteren. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur.

Marie-Christine Goergen begeleidt het ruim vijftig leden tellende koor op de piano onder leiding van dirigent Eric van Dalum. Verder werken harpiste Lenie de Meij en bariton Jan Mulder mee. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje gezellig na te praten.

Christmas Classics: 70’s Unplugged X-mas Edition

Za. 19 december, 20.15 uur (Theater Het Kruispunt)

Na een avond vol legendarische songs van o.a. Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Joni Mitchell en Cat Stevens afgelopen seizoen is 70’s Unplugged terug met een kersteditie. U hoort de mooiste Christmas Classics zoals ze bedacht zijn: puur en akoestisch. Kom in kerststemming met White Christmas, Winter Wonderland, Have yourself a Merry Little Christmas en vele andere nummers die in een sfeervolle en intieme setting voorbij komen. Een sprankelend theaterconcert die u in the most wonderful time of the year zeker niet mag missen. EUR 21,50 / EUR 20,-Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »