Lampionnenoptocht "Bethlehem in Barendrecht" 2012

BARENDRECHT –  Voor de 4e keer op rij organiseert Hart voor Barendrecht de Kerstwandeling Bethlehem in Barendrecht. Dit jaar gaat de wandeling door een wijk in Carnisselande. De start en het eindpunt zijn bij het Inge de Bruijn Zwembad.

De wandeling begint vrijdagavond 18 december tussen 18.30 en 19.30 uur (Hamburg 200, Barendrecht). De wandeling is 3 km lang en duurt ca. één uur. Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de kerstwandeling. De route is op verharde paden, zodat het voor kinderwagens en rolstoelen goed te berijden is.

Wandeling langs Kerstverhaal

De wandelaars van jong tot oud lopen langs een sfeervol verlichte route in ongeveer een uur langs taferelen die het Kerstverhaal uitbeelden. Zij beelden de situatie uit van mensen die leefden ten tijde van Keizer Augustus, die bevel gaf dat iedereen moest worden ingeschreven. Het thema dit jaar is: Een reis door de tijd. Aan het eind van de wandeling is er warme chocomel voor iedereen.

Vrijwilligers

Vrijwilligers die een handje kunnen helpen zijn nog van harte welkom! Er doen al een heel aantal maatschappelijke organisaties mee met de Kerstwandeling Bethlehem in Barendrecht: Distinto, (voorheen Ronald McDonald Huis), leerlingen van de Focus Beroeps Academie, basisschool De Trinoom, De Kleine Duiker, Meliom van Stichting IJsselmonde-Oost, De Elf Ranken, Stichting Samenspel, kerken van Barendrecht en het Inge de Bruijn Zwembad.

Info: Loek van Doorn, tel. 0180-622296. Email: l.vandoorn [@] hartvoorbarendrecht.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »