Focus Beroepsacademie in nieuwe LOC officieel geopend

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De Focus Beroepsacademie in het nieuwe Lokaal Opleidingen Centrum (LOC) aan de Dierensteinweg is vanmiddag (Donderdag 8 oktober 2015) officieel geopend. Leerlingen krijgen al sinds het begin van het schooljaar les in het nieuwe gebouw. Tijdens de officiële opening, die door burgemeester Van Belzen met een druk op de rode knop werd bekrachtigd, ging eveneens de nieuwe website van de Focus Beroepsacademie live.

Onderwijs

Het welkomstwoord werd verricht door Marjo Klaassen, directielid Focus Beroepsacademie. Genodigden hebben naast de officiële opening een presentatie te horen gekregen van futuroloog Peter van der Wel, met de speciale nadruk op wat de toekomst van het onderwijs kan gaan brengen. Na het officiële programma kon het gebouw worden bekeken: van het atrium, de sporthal en kantine tot de klaslokalen en techniek ruimtes. Bekijk de foto’s voor een impressie van de binnenkant van het gebouw.

Zie ook: Hoogste punt LOC bereikt: Een kijkje op de bouwplaats / LOC aan de Dierensteinweg opgeleverd: Leerlingen maandag al van start

Opening

Eerder vandaag (Donderdag 8 oktober 2015) vond de officiële opening voor alle leerlingen van de Focus Beroepsacademie plaats:

Opening Focus Freestyle games!

Posted by Focus Beroepsacademie on donderdag 8 oktober 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »