17 dec: Kerstconcert seniorenkoor in de Dorpskerk

BARENDRECHT – Kom donderdagochtend 17 december om 10.00 uur genieten van dit bijzondere kerstconcert ‘onder de kerstboom’ in de Hervormde Dorpskerk in Barendrecht. Het Seniorenkoor van ToBe, onder leiding van dirigent/pianist Hans Kok, zingt speciaal voor deze gelegenheid muziek uit vele eeuwen kerstrepetoire.

Werken van Holst (In the Bleak Midwinter), een Ave Maria van Caccini, enkele traditionele nummers maar ook samenzang staan op het programma. Als speciale gast zingt sopraan Mariët Kaasschieter samen met het koor een aantal liederen.

Seniorenkoor

Het Seniorenkoor zingt dit jaar voor het eerst, dankzij een sponsor, in de prachtige Dorpskerk. Het is een feest daar te zingen en bovendien een belevenis voor het publiek om in deze historische omgeving te kunnen genieten van mooie koorzang rond Kerst.

Het concertprogramma wordt op charmante en deskundige wijze toegelicht door koorlid van het eerste uur, Jos Snijder. Het Seniorenkoor is een hecht koor dat met veel plezier elke dinsdagochtend repeteert. Ze zingen een zeer divers repertoire. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Het concert begint om 10.00 uur en er is geen pauze. De kerk is open vanaf 09.30 uur. De toegang is € 2, inclusief een kopje koffie/thee.Kaarten zijn verkrijgbaar in de kerk op de dag van het concert en bij het beheer van de Baerne, Buitenlandse Baan 1 (dagelijks bereikbaar vanaf 13.00 uur.) of te reserveren bij koorlid Marianne van Wilgenburg, mvwilgenburg [@] hetnet.nl.

« | »