Inschrijvingen van start voor Santa Run Barendrecht 2015

BARENDRECHT – Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de Santa Run Barendrecht. Voorgaande jaren vond de Santa Run plaats tijdens het WinterFeest, dit jaar zal de Santa Run een weekje later plaatsvinden, namelijk op zaterdag 19 december.

Voor €10 doe je mee en krijg je een kerstmannenpak met baard en bij de finish een medaille. Het inschrijfgeld komt ten goede aan het Hospice Barendrecht. Je kunt je inschrijven via de website. Dit jaar wordt de Santa Run voor de derde keer georganiseerd in Barendrecht.

Santa Run

Om 15:30 uur verzamelen de kerstmannen en vrouwen zich op het Doormanplein voor een warming up (zie foto). Burgemeester van Belzen geeft vervolgens om 15:45 het startschot voor de Santa Run. Nadat alle deelnemers weer terug zijn zal rond 17:00 uur de prijsuitreiking én afterparty plaatsvinden bij de Uitspanning. Er zijn 3 bekers te winnen voor de bedrijven, verenigingen of instellingen met het hoogste aantal deelnemers.

Meld je je in één keer aan met 10 personen tegelijk? Dan krijg je een extra kerstmannenpak gratis voor een 11e deelnemer.

Zie ook foto’s en de video van 2014: Kerstmannen en vrouwen rennen door Barendrecht, opbrengst: €4.369

Afstanden

Deelnemers kunnen kiezen uit 3 parcours: 3 of 5 kilometer hardlopen óf een wandelloop van 3 kilometer. De parcours lopen vanaf het Doormanplein over de Voordijk naar het Hospice aan de Voordijk (net na de tunnel onder de A29).

Stichting Hospice Barendrecht

Stichting Hospice Barendrecht ziet het als haar opdracht te voorzien in een huis waarin mensen in de terminale fase van hun leven zich vertrouwd en veilig kunnen voelen, zodat ze zich op hun eigen wijze kunnen voorbereiden op de naderende dood. De zorg zal gericht gaan worden op een zo groot mogelijke kwaliteit van leven voor de gast.

De Hospice gaat een plek bieden aan mensen in de terminale fase van hun leven als zij deze periode niet thuis kunnen of willen doorbrengen. In de hospice zal aandacht en zorg voor de gast centraal staan. De zorg zal beantwoorden aan de persoonlijke behoefte van de ernstig zieke.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »