BARENDRECHT – Harmonievereniging Barendrecht houdt dit jaar voor de 25e keer haar grote speculaasactie. De heerlijke poppen kosten ook nu weer € 4,00 per stuk en wegen 500 gram.Ieder lid van Harmonievereniging Barendrecht is in de gelegenheid om minimaal 1 doos met 12 poppen mee naar huis te nemen en die in familie en/of vriendenkring of in de eigen straat te verkopen.

Ook kunt u iedere avond langskomen in het Trefpunt, daar zijn altijd mensen aanwezig die u die lekkere poppen kunnen leveren. En als u er toch bent luister dan even of doe gezellig mee en kom ervaren dat Harmonievereniging Barendrecht de gezelligste muziekvereniging van Barendrecht is.

Speculaaspoppen

Als u van speculaas houdt en Harmonievereniging Barendrecht wilt steunen, dan kunt u natuurlijk één of meer speculaaspoppen bij ons kopen. De poppen zijn verpakt in een mooie doos en lenen zich ook uitstekend om cadeau te doen. Voor grote bestellingen kunt u een mail sturen naar  speculaas [@] harmoniebarendrecht.nl. U krijgt dan een berichtje waar u terecht kunt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »