Politieauto

BARENDRECHT – De politie heeft gisteravond (Woensdag 14 mei 2014) vijf personen kunnen aanhouden die worden verdacht van het inbreken in een auto.

Rond half tien gisteravond (Woensdag 14 mei 2014) merkte een bewoner van de Kersentuin op dat er werd ingebroken in een auto. Hierop is direct de politie ingeschakeld. Nadat de bewoner de inbrekers confronteerde met hun inbraak zette de mannen het op een lopen in de richting van de Windsingel. Een van hen reed op een fiets. Doordat de mannen werden gestoord bij hun werkzaamheden hebben ze geen spullen uit de auto meegenomen.

De politie was inmiddels met meerdere voertuigen met spoed ter plaatse gekomen en zette de achtervolging in. Er waren duidelijke signalementen van alle mannen wat het zoeken makkelijker maakte. Het vijftal is iets later enkele straten verderop aangehouden aan de Rietgors thv de Kwikstraat. Dit groepje voldeed aan de signalementen en zijn dus afgevoerd naar het politiebureau. Naar verluid zou er ook een hondengeleider van de politie aanwezig zijn geweest, maar voor zover bekend hoefde de hond niet te worden ingezet.

« | »