Santa Run deelnemers wandelen en rennen €7.500 bij elkaar voor Hospice de Reiziger

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De vijfde editie van de Barendrechtse Santa Run heeft dankzij de 315 deelnemers €7.500 euro opgehaald voor Hospice de Reiziger. De organisatie, Rotary Club Barendrecht, kijkt terug op een geslaagd evenement.

Dit jaar waren er voor het eerst aparte (nieuwe) routes voor de hardlopers en wandelaars. De wandelaars liepen o.a. over de Middenbaan en door Park Buitenoord. De hardlopers liepen via het provinciaal fietspad richting de wijken Molenvliet (3km) en Vrouwenpolder (5km).

Santa Run Barendrecht

Voorafgaand aan de hardloop/wandel tocht vond de warming-up plaats op het Doormanplein. Zowel voor deelnemers als publiek altijd een leuk moment om te zien. Alle kerstmannen en vrouwen werden hier door Remon (van Aad van Loon Sport) klaargestoomd voor de Santa Run.

De deelnemers werden vervolgens per groep weggeschoten door wethouder van Wolfswinkel. Voor het achterblijvende publiek op het Doormanplein gaf Shanty koor “De Hoekse Waard” een optreden. Na de Santa Run hebben de snelste renners een prijs ontvangen en is de cheque van €7.500 overhandigd aan Johan Warnar van Hospice de Reiziger.

Bekijk hier de foto’s van de warming-up, het startschot, de Santa Run en de prijsuitreiking met after party op het Doormanplein.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »