The Flying Shuttle

BARENDRECHT – Afgelopen zondag moest The Flying Shuttle aantreden tegen het tegen degradatie vechtende Asterix uit Rottedam. De 8-0 thuis overwinning was overtuigend, maar geen garantievoor een makkelijke overwinning voor de ploeg uit Barendrecht. Asterix vocht voor elke punt maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen voor de Barendrechters die met een 5-3 winst naar huis keerde.

The Flying Shuttle wist dit keer de HD naar zich toe te trekken. Ruben Kweekel en Saber Afif hadden 3 games nodig om het eerste punt binnen te halen met game standen 21-16/15-21 en 15-21.

Jeannette v d Werff en Pascalle van Nielen gingen de baan op tegen Takling Lam en Sarina Lapre, deze partij ging naar de dames van Asterix met 21-17 en 21-19. Dat betekende voor de dames van TFS de eerste nederlag van het seizoen.

Saber Afif overtuigende in de single door met 7-21 en 11-21 af te rekenen met Albert van der Meer, die geen antwoord had op kwaliteiten van Saber. Ruud Nagel trad aan tegen Bart Strijbosch ( vorig seizoen nog uitkomend voor TFS) Ruud behaalde met 2 maal 14-21 een keurig overwinning.

Pascalle ging de baan op tegen de altijd lastig te bestrijden Takling, dat bleek ook wel want de dames maakte er een gelijk opgaande wedstrijd van na 19-21 en 21-19 was een 3e game noodzakelijk. Ook deze ging gelijk op en viel in het voordeel uit voor Pascalle met 21-23. Ook de partij tussen Sandy Bommeleijn en Sarina was er een die tot het laatst spannend was en kon beide kant opvallen. Maar Sandy na 19-21 en 24-26 het 5 punt voor TFS bij schrijven. Hiermee was de ongeslagen status bereikt.

De beide mixen gingen naar Asterix die ervoor elk punt nodig om degradatie te ontlopen tot de bodem gingen. Waardoor de uitslag was bepaalt op 3-5.

Sporthal Lagewei

De komende zaterdag speelt de The Flying Shuttle in Sporthal Lagewei om 18.00 uur thuis tegen van Zundert VELO en kunnen dan bij een goede uitslag een goed fundament neer zetten voor het kampioenschap.

« | »