Drie teams VV Smitshoek kampioen

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdag was het feestelijk op Smitshoek. Zowel het 3e, de A4 en de C1 werden kampioen. Het nieuw gevormde 3e onder leiding van Ton Habermehl en André Klomp was het gehele seizoen de baas en wist zich na een 1-7 overwinning bij Hekelingen te kronen tot kampioen. Het promoveert naar de Reserve 3e klasse en doet ook nog volop mee in de beker.

Het vriendenraad A4 wist alle 13 wedstrijden te winnen en daarin 97(!) doelpunten te maken. Een 2-5 overwinning bij Rijnmond Hoogvliet Sport was genoeg om de champagne te ontkurken.

De C1 onder de leiding van Peter v/d Pennen en Arjan de Rek moest in de tweede seizoenshelft afrekenen met Quick Boys C1. Dat deed het, liep uit naar 7 punten waar het tegen TOGB moest gebeuren. In een ware thriller had het uiteindelijk een doelpunt in de blessuretijd nodig, waarmee het broodnodige punt werd behaald.

Ook de kanjers van E4 waren enkele weken geleden al kampioen. Simply the best, een leus die volledig paste bij het behaalde succes. Allen van harte gefeliciteerd!


« | »