Paarden

HEERJANSDAM – Na selecties van de 2017 spring- en dressuurtalenten voor het TTC Zuid-Holland vond gisteren (Zaterdag 13 mei 2017) de selectie van de dressuurbeloften, aankomende dressuurtalenten in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, plaats bij de Develruiters in Heerjansdam.

Dressuurbeloften

De volgende 16 veelbelovende combinaties zijn geselecteerd voor het TTC beloftenprogramma 2017:

Alani Bruininx met Noblessa (Barendrecht), Milan de Baat met Sky (Achthuizen), Steffie de Peinder met Mysterious Mantos (Den Haag), MIla Hendriks met Arckelshoeve Victory (Den Haag), Fiona Koedam met Arundy (Rotterdam), Mick van de Kort met Veenstra’s Annemiek (Nieuw Vennep), Merel Pronk met Lady Jane (Voorburg), Chelsey Tepas met AVM’s Nathab (Dordrecht), Jayda van den Boogert met Jorn (Puttershoek), Rhodé van Vliet met Boy (Lexmond), Anna van Westbroek met Oki Doki van ‘t Rozenedaelhof (Den Haag), Fleur van WInden met Preistwood Sonnet (Pijnacker), Florine Verhoog met Ricky (Hazerswoude), Benth Verplancke met Litttle Pally (Zoeterwoude), Jonna Liefhebber met Charley (Hei en Boeicop) en Romy Vos met Kastaar van de Larosteehoeve (Barendrecht).

Ruites

Gebaseerd op de successen van het TTC-dressuur wil het TTC Zuid-Holland nog eerder jonge veelbelovende ruiters ontdekken en hen zo vroeg mogelijk al wat kennis en tips meegeven. “We laten hen kennis maken met de weg naar de topsport en proberen hen te stimuleren aan de wedstrijdsport deel te nemen. Maar zeker met hele jonge talenten staat natuurlijk voorop dat het wel leuk moet blijven,” aldus Barbara Koot, initiatiefneemster van het TTC Zuid-Holland.

De beloften starten op 20 mei a.s. met een trainingsprogramma dat bestaat uit 5 praktijktrainingen door trainers Barbara Koot, Bob ten Wolde en Jolanda Bevenlande en 2 theorielessen over het maken en rijden van een Kür op Muziek en een valtraining.

Artikelfoto ter illustratie

« | »