Foto's: Hockeydames HCB tegen Rapid (1-6)

BARENDRECHT – [Foto’s] [Verslag door HCB Dames 1] Afgelopen zondag mochten wij het opnemen tegen Rapid. Met twee mini’s, vier invalsters van B1 en een heerlijk zonnetje begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.

Deze goede moed verdween al snel als sneeuw voor de zon. Alsof we nog niet genoeg geblesseerde speelsters hadden, waren fysieke duels, duwen en zelfs naslaan een ware samenvatting van de wedstrijd. Wij raakten uit ons spel en wist Rapid hiervan slim te profiteren.

Er werd hard gewerkt, maar dat werd niet beloond. Rapid creëerde overtal situaties en speelde deze netjes uit. Zij kregen het in totaal 6 keer voor elkaar te scoren, waarvan er drie doelpunten in het goal vlogen door een strafcorner. Barendrecht bleef er echter tot de laatste minuut voor vechten. Anne kreeg het dan ook nog vlak voor het eindsignaal voor elkaar om nog een doelpunt te maken, voor de eer. Dat was dan ook de uitslag: 1-6. Een wedstrijd om heel snel te vergeten.

Graag willen wij onze vier fantastische invallers uit B1 bedanken. Jullie hebben het weer top gedaan meiden!!

Aanstaande zondag spelen wij om 12:45 uur uit tegen Liberty D1. Zien we jullie daar?

Foto: HCB D1 maakt in de laatste minuut nog een doelpunt.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »