Ereleden en leden van verdienste benoemd bij Hockeyclub Barendrecht

BARENDRECHT – Tijdens de algemene ledenvergadering van Hockeyclub Barendrecht (HCB) werden afgelopen dinsdag 5 leden van verdienste benoemd, alsmede 2 ereleden. Oud voorzitter Wim Riegman werd benoemd tot erelid van HCB. Deze benoeming ging ook naar Hein Middelhoek, de grote initiator achter de oprichting van de Barendrechtse hockeyclub, nu ruim 40 jaar geleden.

Na een periode van afwezigheid werd Hein door HCB voorzitter Erik Beenen uitgenodigd om deze titel te dragen, welke hij onder daverend applaus aanvaarde.

Ook benoemde het bestuur 5 leden van verdienste. HCB vrijwilligers met een groot hart voor de club die de afgelopen jaren veel voor de club betekend hebben. Aan de rij van leden van verdienste werden toegevoegd; Agnes Bakx, Franny van der Poel, Fredy von Hombracht, Rob Weenink en Rene Blondé. Deze mensen vervulden door de jaren met elkaar een ongelooflijk lange lijst met functies. Van trainer tot lid van TC, van accommodatie beheer tot trainingscoördinator , van sanctiecommissie tot coach.

« | »