Barendrechtse karate club valt in de prijzen

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag (17 oktober) werd in Hendrik Ido Ambacht het International Open Tang Soo Do Tournament gehouden. Er waren deelnemers uit o.a. Griekenland, Amerika, Engeland en België.

Ook de Barendrechtse Tang Soo Do vereniging Him Yong Gi heeft met 24 strijders aan de wedstrijden deelgenomen en niet zonder succes.

Prijzen

Het ochtendprogramma was voor de kinderen gereserveerd met de onderdelen sparring, hyungs (loopvormen) en breken. Voor Him Yong Gi werden de volgende prijzen gewonnen; Yasmin Driessen goud Sparring, Quinty van der Knaap goud Sparring, Amy Smiet zilver Sparring, Vera van Vliet zilver Sparring en Aryun Balradj zilver Sparring en Zilver Hyungs.

Na de pauze was het de beurt aan de volwassenen. In de categorie Black Belts wonnen Franklin Pemmelaar goud voor de Breektest en Mitchell Steensma zilver Sparring. In de gekleurde banden categorie behaalde Diana Buijs goud Sparring, Noa Spierings goud Sparring, Chevelly Baggoe goud Sparring, Leonie van Vliet zilver Sparring, Judith Solter zilver Sparring, Remy Balradj zilver Sparring, Remco Sonneveld brons Sparring en brons voor de Breektest, Marieke Visser brons Sparring en brons Wapenhyungs.

Vechtsport

Het was een succesvol toernooi voor Him Yong Gi. Bent u nieuwsgierig naar deze vechtkunst, kom dan eens kijken bij een training. Wij trainen op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur in sporthal de Riederpoort in Barendrecht. Of neem contact op met Marcel Spierings 06-53684777

« | »