Beachvolleybalclub: Zand verhuist van Doormanplein naar Noldijk in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De afgelopen dagen hebben we volleybal, voetbal en handbal kunnen spelen en bekijken tijdens Beach Barendrecht op het Doormanplein. Voorgaande jaren werd het zand gestort en na afloop weer afgevoerd.

Dit jaar blijft het zand echter in Barendrecht: het is vanaf het Doormanplein verplaatst naar een veld langs de Noldijk. De recent opgerichte Beachvolleybalclub Barendrecht zal gebruik gaan maken van dit veld.

Beachvolleybalclub Barendrecht

De afgelopen dagen is het veld gereed gemaakt voor de ladingen zand. Het Beachvolleybalveld ligt op een leegstaand terrein van de gemeente Barendrecht langs de Noldijk. Met de bouw van een houten bak waar al het zand in is gestort werd gisteren (Zondag 21 juni 2015) al begonnen. Vandaag (Maandag 22 juni 2015) wordt er hard gewerkt door vrijwilligers om het zand netjes te verspreiden door de bak.

De club verwacht in de loop van de week alle werkzaamheden af te kunnen ronden waarna het veld officieel kan worden geopend. Meer informatie over (lid worden van) de Beachvolleybalclub zal dan beschikbaar komen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Beachvolleybal Barendrecht, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »