Schapenscheerfeest en kofferbakverkoop bij De Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 7 juni wordt van 10 uur ‘s ochtends tot vier uur ‘s middags weer het schapenscheerfeest georganiseerd op de boerderij De Kleine Duiker. Ook dit jaar stelt Bunk Carrosserie-&Wagenbouw BV zijn oude trekkers ter beschikking voor de liefhebbers om te kunnen bekijken. (Bekijk hier de foto’s en video van vorig jaar)

Programma

Op het programma staat onder andere een demonstratie schapen drijven, dit keer zal Cees van der Smam en zijn rechterhand Kirsten Jaspers met hun border collies laten zien hoe mens en dier samen kunnen werken. Cees van der Smam verzorgt in het dagelijks leven met zijn schapen de begrazing langs snelwegen in de regio Rotterdam en is niet bang de kudde lopend met zijn honden over de openbare wegen te verplaatsen naar andere begrazing velden.

De hoefsmid van de Kleine Duiker, Pieter Brand, zal op zijn eigen wijze laten zien hoe hij de paarden prachtige schoenen aanmeet. Tevens komt ons trouwe spinnewiel vrouwtje (in weer en wind) haar kunsten tonen. Daarnaast worden er verschillende demonstraties gegeven met paarden in onze paard rij bak.

Kofferbakverkoop en braderie

En uiteraard niet te vergeten vind u op één van onze weilanden ook nog de kofferbak verkoop en in de grote feesttent zal een kleine braderie plaats vinden. Dit alles maken wij nog extra leuk voor de kinderen met enkele kermis attracties en schminken. En natuurlijk zal ook dit jaar het geliefde springkussen niet ontbreken welke dit keer gratis neer gezet wordt door van den Eijk trouwkoetsen.

Het Team van De Kleine Duiker heet u van harte welkom op deze feestelijke dag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »