Sinterklaasintocht Carnisse Veste Barendrecht 2013

BARENDRECHT – Op zaterdag 21 november komen Sinterklaas en Zwarte Piet naar winkelcentrum Carnisse Veste. Het hoogtepunt van de dag is om kwart voor vier, dan zal de Sint zelf aankomen op de Carnisse Veste. Vanaf 12:00 uur is de Pietenbakfiets en Liedjes Schoorsteen al te vinden in het winkelcentrum.

Zie ook: Sinterklaas met brandweerauto aangekomen in Barendrecht

Kinderen kunnen zich alvast voorbereiden op de komst van de Sint: Bij de winkels op de Carnisse Veste liggen kleurplaten die je kunt ophalen en inkleuren. De tekeningen kunnen tot vrijdag 20 november worden ingeleverd. Voor de mooiste tekeningen nemen Sinterklaas en Zwarte Piet een cadeautje mee.

Sinterklaas en Zwarte Piet

Vanaf het middaguur zullen er Pieten aanwezig zijn in het winkelcentrum om de kinderen te vermaken. De Pietenbakfiets zorgt voor vermaak en strooigoed. Kinderen kunnen ook alvast oefenen met zingen voor Sinterklaas bij de Liedjes Schoorsteen: zou er iets uitkomen als je een mooi liedje voor de Sint zingt?

Luister je liever naar de muziek, dan staan Fleurtje en de koele pietenband om 15:00 en 16:15 voor je klaar. Alle sinterklaasliedjes zijn omgetoverd in een leuk jasje voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s: iedereen wordt erbij betrokken om er een groot feest van te maken.

Zie ook: Overzicht Sinterklaas activiteiten in Barendrecht

Programma Sinterklaas Carnisse Veste

Zaterdag 21 november:

  • 12.00 – 15.00: Pietenbakfiets & Liedjes Schoorsteen
  • 15.00 uur: Fleurtje en de koele pietenband
  • 15.45 uur: Sinterklaas en pieten komen aan (+ prijsuitreiking kleurwedstrijd en cadeautjes)
  • 16.15 uur: Fleurtje en de koele pietenband
  • 17.00 uur: Einde show

Let op: Op de dag van de landelijke intocht zal er geen Sinterklaasintocht plaatsvinden bij de Carnisse Veste.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »