Voetbal op voetbalveld

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag heeft er rond half vijf een vechtpartij plaatsgevonden op sportpark de Bongerd. Tijdens een wedstrijd van Barendrecht 17 op veld 3 (vlak bij de kleedkamer) gingen spelers met elkaar op de vuist waarna ook omstanders bij de vechtpartij betrokken raakten. Volgens de politie is er over en weer geweld gebruikt.

De politie heeft laten weten dat een 21-jarige speler van BVV Barendrecht met een hersenschudding is overgebracht naar het ziekenhuis. Een ambulance kwam hiervoor met spoed ter plaatse op sportpark de Bongerd.

Belaagd door tegenstander

BVV Barendrecht stelt dat de spelers van BVV werden belaagd door de Rotterdamse tegenstander VOB. Dat gebeurde op een moment dat de Barendrechters al op ruime voorsprong stonden.

Het bestuur van BVV heeft contact met de politie, maar zoekt nu naar getuigen van het ernstige incident. De politie heeft afgelopen zaterdag namelijk direct met de betrokkenen gesproken, maar kreeg tegenstrijdige verklaringen waardoor op dat moment niet kon worden overgegaan tot aanhouding van personen. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt uit wie welke rol heeft gehad in de vechtpartij.

Getuigenoproep

BVV Barendrecht: “Mogelijk zijn er getuigen die het incident gezien hebben of misschien zelfs foto’s of videobeelden hebben gemaakt. De club komt graag in contact met getuigen. Wie iets heeft gezien van het incident, wordt opgeroepen zich te melden bij de bestuursleden Robert Lucas, Piet Schadee of Martin Seltenrijch.

« | »