Kunstgras voetbalveld

BARENDRECHT – BVV Barendrecht is uitgeschakeld in de districtsbeker. In de derde ronde bleek hoofdklasser VV Noordwijk te sterk na strafschoppen.

Barendrecht leek met een 2-4 voorsprong in de tweede helft op weg naar de zege. Richie Basoski, Bas Mourits (2x) en Tim Eekman scoorden. Na een rode kaart voor Jeffrey Aarts, tien minuten voor tijd, kantelde de wedstrijd. In de slotfase wist Noordwijk de stand alsnog gelijk te trekken, onder meer dankzij een goal in blessuretijd. Daardoor eindigde het duel in een gelijkspel en was er een strafschoppenserie nodig om een winnaar te bepalen. Daarin was VV Noordwijk met 8-7 te sterk.

Komende week speelt BVV Barendrecht weer competitievoetbal. In de Topklasse komt VV IJsselmeervogels dan op bezoek.