Gabi, Dani en Sophie Gewestelijk Kampioenen kunstrijden 2017

DORDRECHT –  Zondag 9 april werd  het Gewestelijk Kampioenschap Zuid Holland 2017 verreden op de Dordtse Sportboulevard. Een succesvol kampioenschap voor de drie Barendrechtste kunstrijdsters die alle drie de titel gewestelijk kampioene 2017 op hun naam konden bijschrijven

Gabi en Dani Loonstra beide kampioen

De 8 jarige Gabi Loonstra reed  het kampioenschap in de categorie Minin’s in een veld van 7 rijdsters. Na het rijden van een super mooie kür met dubbele sprongen ging zij verdiend met 24,64 punten aan de leiding en was de titel voor Gabi.

In de categorie Advanced novice reeds de 12 jarige Dani Loonstra een zeer goede technische korte kür waarmee zij aan de leiding ging in een veld van 6 rijdsters. Na het rijden van haar foutloze  lange kür liet haar puntentotaal er geen twijfel over bestaan dat ook Dani de titel gewestelijk kampioene 2017 op haar naam kon schrijven.

Juniore Sophie Bijkerk

Sophie Bijkerk begon dit kampioenschap met een korte kür die niet helemaal liep zoals Sophie dat kan maar met haar punten bleef zij de 5 rijdsters in haar categorie toch voor en ging aan de leiding. In lange kür maakte zij alles ruimschoots goed met het rijden van een zeer mooie lange kür. Ook Sophie mag de titel gewestelijk kampioene 2017 op haar naam schrijven.

Met dit kampioenschap werd het  wedstrijdseizoen 2016-2017 prachtig afgesloten voor de Barendrechtse rijdsters en kunnen coaches en rijdsters terugkijken op een zeer succesvol seizoen en zullen de trainingen zich nu al weer gaan richten op het komende seizoen.

« | »