BARENDRECHT/ROTTERDAM – Aankomende zaterdag reizen de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam af naar Amsterdam om daar in de kwartfinale van het nationale bekertoernooi te spelen tegen BC Apollo. De wedstrijd in de Apollohal begint om 18.00 uur.

BC Apollo komt uit in de Tweede Divisie C waar het op dit moment de 2e plek op de ranglijst bezet. Voor Lintex-Binnenland/Rotterdam zou het dus op papier geen probleem moeten zijn om de halve finale van het bekertoernooi te bereiken. Alleen is en blijft het een bekertoernooi, en daarbij spelen in het team van BC Apollo ook een aantal oud-eredivisiespeelsters die er zeker op gebrand zullen zijn om voor een bekerverassing te zorgen.

De wedstrijd tussen BC Apollo en Lintex-Binnenland/Rotterdam is de laatste wedstrijd in de kwartfinale van het bekertoernooi. Inmiddels hebben zich Lekdetec.nl, De Wit-Grasshoppers en Dozy Den Helder al geplaatst voor de halve finales. Na de wedstrijd in Amsterdam (ca. 20.15 uur) zal de loting hiervoor plaatsvinden, die via de link https://new.livestream.com/accounts/63456/events/3764904 live te volgen zal zijn.

« | »