Spirit Heren 1 klaar voor nieuw seizoen

BARENDRECHT – Het eerste herenteam van Volleybalvereniging Spirit is er weer klaar voor! Na een aantal jaren consistent meegedraaid te hebben in de top van de Promotieklasse, moet seizoen ´16/´17 een jaar worden waar weer serieus een gooi naar de titel kan worden gedaan.

Na het verliezen van de ervaren Freek Hengstmengel en Laurens Knol op de Passer/Loper positie was het team toe aan een stevige make-over. Na wat interne positionele wisselingen vonden de mannen in de eigen jeugdopleiding de talentvolle Quint Sullock-Enzlin (Passer/Loper) en Calvin de Vries (Middenblokkeerder) om de selectie te verbreden. Daarnaast werd oude bekende Lourens van der Kleij na een uitstapje in heren 2 weer bij het team gevoegd, en werd Middenblokkeerder Bart Wilkes getransfereerd van het Vlaardingse Move4u om een nieuwe impuls te brengen in het Barendrechtse spel.

Wilt u de mannen in actie zien in een zeer sfeervolle Vrijenburgpoort? Zaterdag 5 november speelt Heren 1 om 20.00 tegen AVVA uit Ameide. Dit belooft met het oog op vorig seizoen een spannende pot te gaan worden, dus mis het niet!

Foto: v.l.n.r. boven: Reinaart den Boer, Bart Wilkes, Wouter van der Pas, Jeroen Verschuur, Jelle Timmer, Lourens van der Kleij. Beneden: Calvin de Vries, Pim van der Wel, Maarten Verschuur, Vincent Goudzwaard, Quint Sullock-Enzlin, Vincent Smid, Gerard van der Kleij (trainer/coach)

« | »