Herenselectie GvBarendrecht succesvol tijdens OZHK in Bergschenhoek

BARENDRECHT – De herenselectie van GV Barendrecht heeft zaterdag 30 mei meegedaan aan de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen (OZHK) in Bergschenhoek. De 8 jongens hebben in verschillende divisies en niveau’s meegedaan aan deze wedstrijd.

Lars en Micha begonnen in de Benjamin Talentendivisie. Voor Micha was het de eerste echte wedstrijd en dus extra spannend. Lars haalde een mooie tweede plaats en Micha werd in een deelnemersveld van 30 leeftijdsgenoten knap 8e!

Daarna was het de beurt aan Daan en Nils in de Instap 11 3e divisie. Nils viel net buiten de prijzen en werd 5e. Daan behaalde de 1e plaats met ruim een punt meer dan de nummer 2.

Thijs deed mee in de Instap 10, 2e divisie. Ondanks dat hij vorige week aan zijn neusamandelen geholpen was werd Thijs 1e! Een goede opsteker voor aankomend weekend wanneer Thijs naar de finale van het NK in Leek gaat.

Tenslotte was het de beurt aan Tim, Björn en Bram in Pupil 9, 3e divisie. De jongens maakten deze dag helemaal compleet: Tim werd 8e, Björn werd 6e en Bram zorgde met zijn 2e plaats voor de vierde podiumplaats voor de herenselectie!

De herenselectie heeft vandaag (Maandag 1 juni 2015) meegedaan aan de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen in Bergschenhoek. De 8 jongens…

Posted by Herenselectie GV Barendrecht on zaterdag 30 mei 2015

« | »