Vitesse D2 kampioen na rechtstreeks duel met titelkandidaat

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag heeft Vitesse D2 in een rechtstreeks duel met mede titelkandidaat OZC D1 het kampioenschap binnengehaald. Na 5 overwinningen op rij moest Vitesse in Rotterdam-Zuid aantreden tegen het ook nog ongeslagen OZC.

In het begin van de wedstrijd ging de strijd lange tijd gelijk op en was de spanning bij beide teams goed zichtbaar. Toch was het Vitesse die de score opende, Tara scoorde met een afstandsschot de 0-1 binnen en korte tijd later lukte het haar na goed doorzetten met een doorloper 0-2 te maken.

In het tweede deel van de eerste helft had OZC de nodige pech in de afronding en dat gaf Vitesse de kans verder uit te lopen tot een ruststand van 1-5. Na de rust leek Vitesse de wedstrijd definitief snel te beslissen door twee snelle doelpunten, echter daarna stokte de Vitesse productie en leek het er even op dat OZC toch nog terug ging komen.

Het was echter de goed spelende Tamara die de wedstrijd met een treffer voor Vitesse definitief besliste en zodoende kon Vitesse D2 zich na afloop van de wedstrijd met een 5-9 overwinning laten feliciteren door voorzitter Willem Booy en kon er vervolgens nog een leuk feestje met elkaar gevierd worden, dit mede onder het toeziend oog van teamsponsor Allround Cargo Handling.

Vitesse D2 gefeliciteerd, jullie zijn met elkaar onder begeleiding van jullie trainers Nathan van Helden en Sjoerd Nugteren goed door blijven gaan na een moeizame seizoenstart!