Vitesse E3 Kampioen! (Korfbal, Barendrecht)

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag speelde Vitesse E3 haar kampioenswedstrijd. Waar het twee weken eerder tegen Thor E1 mis ging, moest er vandaag (Dinsdag 12 mei 2015) dan echt gewonnen worden van de directe concurrent OZC E1.

Vitesse begon lekker fel aan de wedstrijd en liet zien dat zij dolgraag kampioen wilden worden. Door de harde wind gingen de ballen er niet makkelijk in, maar na een minuut of 8 kreeg Eliza een mooie versierde strafworp mee, en deze verzilverde zij overtuigend.

Lange tijd bleef de 1-0 op het scorebord staan en werd Vitesse toch een beetje nerveus, helemaal toen OZC tot twee keer toe een strafworp mee kreeg, en die gelukkig voor Vitesse niet wist te verzilveren. Net voor rust wist Yara een mooi doelpunt te maken waardoor Vitesse met 2-0 de rust in kon gaan.

De tweede helft werd het nog even spannend, en dat was vooral langs de lijn te merken bij het publiek. Helemaal toen OZC nog ineens erg dichtbij kwam door de 2-1 te maken. Maar Vitesse hield het hoofd koel en Eliza schoot van verre afstand direct de 3-1 erin. Dat gaf wat lucht en zo fel als Vitesse begonnen was, zo fel eindigde ze ook weer. Net voor tijd wist Femke er nog 4-1 van te maken en kon het feesten beginnen.

Beker

Door voorzitter Willem Booij werden zij gefeliciteerd en mochten zij allemaal een beker in ontvangst nemen, en werd er door de ouders getrakteerd op pannenkoeken gebakken door Danny Kaats. Hiermee sponsoren ze meteen de nieuwe kantine van Vitesse.

Kampioensfoto

Uiteraard werd er ook nog een kampioensfoto gemaakt. Helaas ontbreekt Daniël op deze foto omdat hij met vakantie is. Yara, Femke, Quinten, Emma, Daniël, Eliza en trainers Luc en Iris, van harte gefeliciteerd met dit verdiende kampioenschap.

« | »