Meiden van HCB B1 zaalkampioen

BARENDRECHT – Om de kampioenstitel te veroveren, moesten de meiden van HCB B1 afgelopen weekend beide wedstrijden winnen. Tijdens de eerste wedstrijd tegen Alecto was de spanning duidelijk terug te zien in het spel van de HCB meiden. Alecto wist op 1-0 voorsprong te komen. Maar het team geeft zich niet gewonnen en maken snel de gelijkmaker.

De gelijke stand blijft lang op het scorebord staan. Maar HCB blijft aanvallen. De inzet wordt 4 minuten voor het eindsignaal beloond met een doelprunt en in de laatste minuut wist het Barendrechtse team er zelfs 3-1 van te maken! De tweede wedstrijd tegen Rapid was wederom een zeer spannend duel. HCB wist 1 – 0 voor te komen en lang bleef dat zo. Tegenstander Rapid zette net voor tijd een vliegende keep in, wat HCB de ruimte gaf om te scoren en de wedstrijd te beslissen met 2 – 0.