Heren GV Barendrecht eerste in voorronde Nationale Team Cup

BARENDRECHT – Vandaag (Zondag 1 november 2015) hebben Bram, Thijs en Daan meegedaan aan de voorronde van het NTC (Nationale Team Cup) in Beekbergen. Over 4 wedstrijden deden 25 teams mee op niveau 10. De beste 12 teams plaatsten zich voor de finale NTC over 14 dagen in Alphen a/d Rijn.

De jongens hebben het fantastisch gedaan! Met 322,30 punten zijn ze als eerste geëindigd in hun wedstrijd. Ze turnden de eerste wedstrijd van de dag en moesten tot laat in de middag wachten of dit ook genoeg was om bij de eerste 12 te eindigen. Het wachten werd beloond. Met 2,45 punten voorsprong zijn ze overall winnaar geworden!

Ook individueel deden de jongens het goed. Bram scoorde een fraaie 19,70 punten op voltige en eindige met 109,70 punten. Thijs deed het als Nederlands kampioen weer goed op de vloer met 19,20 punten.Hij kwam tot 107,80 punten. Daan turnde keurig naar 104,80 punten.

Alledrie de jongens hebben wat foutjes her en daar gemaakt en ook de afwerking was af en toe slordig. De komende 2 weken zal er door de trainers hard aan gewerkt worden om de jongens nog beter te laten presteren in Alphen a/d Rijn.

In Alphen zal ook een tweede team van GV Barendrecht aantreden. Tim, Lars, Nils en Micha komen in niveau 11 uit. Zij zijn direct geplaatst voor de finale.

« | »