Presentatie topsportteams CBV Binnenland seizoen 2017-2018

BARENDRECHT – Vrijdagavond zijn de topsportteams van Basketbalvereniging CBV Binnenland gepresenteerd aan o.a. haar sponsors en de pers: het eredivisieteam Renes/Binnenland  Dames 1, het eredivisieteam Vetus/Binnenland Vrouwen 20 en het 1e divisieteam Vertom/Binnenland Heren 1.

Dit seizoen, eindigend in 2018, willen de teams de hoofdprijzen binnen halen, wat mooi zou passen bij het 50 jarig jubileum van de vereniging (opgericht in 1968). Het V20 team kon vrijdag onverhoopt toch niet fysiek aanwezig zijn omdat zij hun eerste uitwedstrijd in Haren (Groningen) moesten spelen (welke werd gewonnen met 62-82). De presentatie van dit team is toch nog goed gekomen door een ludieke video van het hele team met staf.

Dat de teams aan de weg timmeren en wat er met de gelden binnen de vereniging doen wordt gewaardeerd door de sponsors blijkt uit het feit dat er 15 nieuwe sponsors en/of verlengde contracten te tekenen waren. Het tekenen van de contracten, het voorstellen van de teams en het maken van fotoshoots met de teams gebeurde in een zeer ontspannen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.

De avond met de sponsors, teams en alle overigen werd zeer gewaardeerd en was daarmee zeer geslaagd. De sponsoring komt niet alleen ten goede aan de topteams. Uiteraard hebben deze meer middelen nodig, maar het nieuwe bestuur van stichting Topsport Basketball Binnenland wil juist de doorgroei van lokale- en regionale basketballers/basketbalsters nog meer faciliteren. Zo snijdt het mes aan twee kanten. De kwaliteit en kunde van de eerste teams wordt o.a. ingezet voor de doorgroei van de jeugd van de breedtesport naar de topsport. Zo wordt het maximale geboden voor alle spelende kinderen van de vereniging.

Ondanks de groei in sponsors zien we wel dat de druk op de sponsorbedragen toeneemt. Het gat in de begroting is dan ook voor dit seizoen nog niet volledig gedicht. We houden ons dan ook nadrukkelijk aanbevolen voor nieuwe sponsors!“, aldus de vereniging.

« | »