Inez van Hulsen naar Renes/Binnenland

BARENDRECHT – Ook Inez van Hulsen maakt de overstap van Solar-systemen Grasshoppers. Na Janine Guijt is het de tweede speelster die Katwijk verruilt voor Barendrecht. Inez van Hulzen is een echte pointguard die op 7-jarige leeftijd bij DAS-Delft begon met basketball en later in de U20 de overstap maakte naar Lokomotief en Den Helder. Daarna keerde ze voor twee jaar terug bij DAS-Delft in de damespromotiedivisie voordat ze bij Grasshoppers haar entree maakte in de Vrouwen Basketball League. De afgelopen drie jaar groeide ze daaruit tot een vaste waarde en wist het afgelopen seizoen de Final Four te winnen en ook de finale van de play-offs te bereiken.

Inez van Hulsen kiest nu voor Renes/Binnenland omdat ze het tijd vindt voor een nieuwe uitdaging: “Ik denk dat ik mijzelf bij Renes/Binnenland verder kan gaan ontwikkelen op de point guard positie, en met mijn kwaliteiten het team te kunnen versterken. Daarbij staat er een volledig team met voldoende kwaliteiten waarmee we om het landskampioenschap kunnen gaan strijden. Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met het team en hoop er snel m’n draai te kunnen vinden!

Coach Joost van Rangelrooy is erg blij met de nieuwe aanwinst: “Met Inez hebben we eindelijk een Nederlandse pointguard in ons team. Inez is iemand die verschrikkelijk veel energie op de vloer legt aan beide kanten van het veld. Dat past perfect bij de nieuwe speelstijl wat wij willen spelen aankomend jaar.





« | »