Lintex-Binnenland/Rotterdam pakt weer de beker!

BARENDRECHT –  Het in Schiedam gevestigde Vetus B.V. heeft zich als subsponsor verbonden aan het dameseredivisieteam van Lintex-Binnenland. Naast deze ondersteuning zal VETUS ook een drietal jeugdteams van een nieuw wedstrijdtenue voorzien.

Babette van Waes, marketingmanager van Vetus, stelt: de reden om CBV Binnenland te sponsoren is gelegen in de wens van Vetus om nationale, kansrijke sportactiviteiten te ondersteunen en gezien de prestaties van Dames 1 voldoet dit team daar zeker aan.

VETUS

VETUS is al 50 jaar een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. De VETUS-filosofie: innovatie bieden door middel van ontwerp, eenvoudige installatie, compleet systeemdenken, wereldwijde beschikbaarheid en service. Een van de belangrijkste woorden van VETUS is innovatie. VETUS ontwikkelt nieuwe, innovatieve producten ‘in-house’ en is ook voortdurend bezig met het verfijnen van het ontwerp en de specificaties van bestaande producten.

Foto: Dames Binnenland 1 na bekerwinst





« | »