TV Barendrecht: Heb jij al een sportief voornemen voor 2016?

BARENDRECHT – Zet je voornemen dan per direct om in een daad. Tennisvereniging Barendrecht  heeft namelijk een aantrekkelijk aanbod voor snelle beslissers. De eerste 10 nieuwe leden (jeugdlid en/of senior) die zich voor 1 februari 2016 aanmelden, profiteren van een mooie actie. Zij kunnen rekenen op 3 gratis groeps-tennislessen en een leuk welkomstcadeau.

Trots

Tennisvereniging Barendrecht is, na landelijk onderzoek onder inwoners van diverse gemeenten, verkozen tot de leukste sportvereniging van Barendrecht. Eind 2015 werd de vereniging bekroond in Apeldoorn met deze mooie titel. En TVB wordt in 2016 alleen nog maar leuker. Het park wordt op dit moment volledig gerenoveerd. Op zaterdag 2 april zal het tennispark, met de mooiste nieuwe gravelbanen in regio, officieel worden geopend. Hoe en door wie houden we graag nog even geheim. Maar dat het bijzonder gaat worden is zeker, want 2016 staat in het teken van het zestig jarig bestaan. Een lustrum dat met alle leden gevierd gaat worden met vele bijzondere en extra activiteiten voor zowel de junioren als senioren.

Kijkje nemen?

Wil je eerst een kijkje nemen of een keer op proef meedoen? Dat kan natuurlijk ook. Kom dan naar onze open tennis (mid)dagen op zaterdag 12 of zondag 13 maart aanstaande in de tennishal van de club. Aanmelden kan via secretaris [@] tvbarendrecht.nl.

Het goede voornemen voor 2016 van TVB is om nog meer tennisliefhebbers uit onze regio in beweging te krijgen. Meer informatie op tvbarendrecht.nl.  Direct aanmelden kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar lidworden [@] tvbarendrecht.nl.

Foto: Trotse kampioenen van de laddercompetitie heren dubbel 2015: Glenn Drinkwaard (links) en Xavier Koken (rechts)

« | »