Geslaagde Clubkampioenschappen bij TV Barendrecht

Vorige week werden de clubkampioenschappen bij Tennis Vereniging Barendrecht gehouden. Deze week kende veel mooie partijen in allerlei speelsterktes.

Er werd elke dag gespeeld tussen de leden van TV Barendrecht in 25 verschillende onderdelen. Van recreatief niveau 9 tot en met regionaal topniveau, niveau 2. Vooral de gezellige sfeer viel op tijdens deze week. Elke avond was er naast de partijen muziek en een hapje en een drankje voor de spelers. Op de finale dag was het topdrukte met mooi weer.

Op deze laatste dag sprak voorzitter Leon van der Wilk over een geslaagde week. Hij overhandigde met wedstrijdleider Peter Snijders de prijzen. De wisselbeker was er in de hoogste categorie voor Erwin Lems. De titel bij de jeugd ging naar zijn zoon Friso Lems. Alle overige uitslagen kunt u vinden op de website www.tvbarendrecht.nl

Tijdens de slotdag werd ook extra aandacht geschonken aan de vele nieuwe extra leden en kreeg Nicky van Vreeswijk de TVB welkomst handdoek. TVB is trots inmiddels weer boven de 800 leden te zitten. Ook werd de trekking gedaan van de geschonken prijs van de wijnkelder, namelijk een mooie BBQ. Deze werd gewonnen door Michel Shriek.

Tenslotte werden de wedstrijdleiding en de sponsors Wijnkelder, Zoete Verleiding, ID Bad, Tennis OnNly bedankt voor hun bijdrage. Naar verluidt werd er nog tot laat na geborreld op het terras.

Foto: Erwin Lems ontvangt de wisseltrofee clubkampioen uit handen van voorzitter Leon van der Wilk en wedstrijdleider Peter Snijder

« | »