Sportpark Tennisvereniging Barendrecht (TVB)

BARENDRECHT – Tennisvereniging Barendrecht heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept TVB nu iedereen op om te stemmen via verenigingvanhetjaar.nl. Stemmen kan tot 20 mei.

Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van TVBarendrecht, waarmee ze zich genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

TVBarendrecht Voorzitter Leon van der Wilk geeft aan trots te zijn op de club en hoopt dat na een eerdere prijs voor leukste vereniging van het jaar in Barendrecht, de tennisvereniging ook bij deze verkiezing weer hoog zal eindigen

Verkiezing

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

« | »