Sporthal De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – Voor de eerste thuiswedstrijden van het damesteam van Lintex-Binnenland en het herenteam Aarnoudse Binnenland op zaterdag 26 september jl. zijn alle sponsoren van de Businessclub CBV Binnenland uitgenodigd. Dit als kick-off van het nieuwe sponsorseizoen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd in een gemoedelijke sfeer in het opgeknapte clubhuis “Tipp-Inn’, nader kennis met elkaar gemaakt. Uiteraard werd er ook genoten van twee mooie gewonnen basketballwedstrijden. Een uitstekende start van een nieuw seizoen.

Basketball verbindt

CBV Binnenland legt graag de verbinding met het bedrijfsleven en heeft inmiddels 35 (hoofd- en sub-) sponsoren die zowel topbasketball en de vereniging een warm hart toedragen en tevens lid zijn van de Businessclub. Een mooie meerwaarde voor de vereniging maar ook voor de sponsoren onderling.

Ook sponsor worden van CBV Binnenland?

De businessclub CBV Binnenland verwelkomt graag nieuwe sponsoren. Wij zijn een laagdrempelige en informele Businessclub en bieden de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en nieuwe business te genereren in een sportieve ambiance.

Als sponsor ontvangt u twee seizoenkaarten die recht geven op toegang bij alle thuiswedstrijden van het dames-eredivisieteam en het eerste herenteam. Daarnaast organiseert de businessclub meerdere malen per seizoen interessante evenementen voor onze sponsoren.

De contributie voor alleen het lidmaatschap van de Businessclub bedraagt € 500,= per jaar (excl. BTW). Deze bijdrage is fiscaal aftrekbaar als kosten sponsoring.

Contact

Wilt u meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Leo van den Adel (e-mail: sponsoring@cbvbinnenland.nl).

« | »