Aftredend bestuur Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland

BARENDRECHT – Na 15 jaar, waarvan bijna 12 jaar als voorzitter, zal Leo van den Adel aftreden als voorzitter van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland. Ook Arjanne Versluis, vanaf 2008 penningmeester van de Stichting zal haar functie neerleggen.

Inmiddels is in Wim Steen, oud-voorzitter van de vereniging CBV Binnenland en als topsportcoördinator de afgelopen jaren verantwoordelijk voor het Nederlands rolstoelbasketball, bereid gevonden de vacante functie van voorzitter in te vullen. Verder zullen ook Lex van der Hulst en Mary den Hoedt-Dekker toetreden tot het nieuwe bestuur. Om de overdracht van alle taken zo soepel mogelijk te laten verlopen zal Leo van den Adel de aankomende periode als adviseur aan de Stichting verbonden blijven.

Het nieuw te vormen bestuur zal de aankomende maanden verder invulling gaan geven aan de organisatie zodat ook aankomend seizoen de additionele ondersteuning die de landelijk spelende teams van CBV Binnenland nodig hebben (Dames 1 – Renes/Binnenland, VU20-1 – Vetus/Binnenland en Heren 1 – Vertom/Binnenland) via de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland is geborgd. Verder zal het nieuwe bestuur samen met de vereniging de doorgroei van breedtesport naar topsport verder faciliteren.

Foto: Leo van de Adel in de Tipp In van CBV Binnenland

« | »