Finales jeugdtoernooi bij Tennisvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Komende zondag 8 november vinden de finales plaats van het Hartman Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit 2015. Deze finales worden gespeeld op de buitenbanen van Tennisvereniging Barendrecht.

Op de finaledag zal het programma actueel weergegeven worden op de Facebookpagina van de TV Barendrecht Jeugdcommissie. U bent allen van harte welkom om te komen kijken!

Samenwerking

Dit jaar vond voor het eerst een samenwerking plaats tussen de tennisverenigingen CC uit Dordrecht, d’Oudelande uit Ridderkerk, Hiaten uit Hendrik-Ido-Ambacht, Heer Jan uit Heerjansdam en TV Barendrecht.

Iedere vereniging organiseerde het eigen open jeugdtoernooi. Deelnemers verzamelden bij ieder toernooi op basis van de prestaties punten, die meetelden voor de overkoepelende competitie. De spelers en speelsters die over de vijf toernooien de meeste punten verzameld hebben zijn uitgenodigd om de finales te spelen. Het betreft uitsluitend enkelpartijen.

Jeugdtoernooi

Er zijn drie leeftijdscategorieën, verdeeld in een jongens- en een meisjescategorie: Jongens t/m 12 jaar, Meisjes t/m 12 jaar, Jongens t/m 14 jaar, Meisjes t/m 14 jaar, Jongens t/m 17 jaar en Meisjes t/m 17 jaar. Voor iedere categorie zijn de vier beste spelers en speelsters uitgenodigd. Dat betekent dus: top jeugdtennis in Barendrecht!

De dag wordt begonnen met de halve finales. De winnaars hiervan treffen elkaar later op de dag in de finales. Ook wordt er een zogenaamde ‘troostfinale’ gespeeld: de strijd om de derde en vierde plaats.

TV Barendrecht

TV Barendrecht is goed vertegenwoordigd met drie deelnemers (op de foto van links naar rechts): Floyd Peeters (14) en Chris de Waal (14) in de categorie Jongens t/m 14 jaar en Vincent Vooijs (15) in de categorie Jongens t/m 17 jaar. De eerste halve finales worden vanaf 10:00 uur gespeeld.

 

« | »