27 jan: Turntalent Scouting Dag bij herenselectie Gymnastiekvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op zondag 27 januari 2019 organiseert GV Barendrecht van 14.00 uur tot 15.30 uur een Turntalent Scouting dag voor de herenselectie en wedstrijdgroep. De club is op zoek naar jongens tussen de vijf en acht jaar die sterk en lenig zijn, turnen leuk vinden en willen laten testen hoeveel talent ze hebben voor deze sport.

Tijdens de Turntalent Scouting Dag zullen de deelnemers een aantal oefeningen doen onder begeleiding van de trainers van de herenselectie en wedstrijdgroep. Aan de hand van wat ze laten zien wordt bepaald of ze genoeg talent hebben om toegelaten te worden tot de herenselectie of wedstrijdengroep. Een kans om bij een topvereniging te gaan turnen is natuurlijk prachtig.

Alle jongens geboren in 2013, 2012 en 2011 kunnen zich opgeven voor de Scouting dag. Ook de turners die nu al lid zijn bij GV Barendrecht worden uitgenodigd. Ze kunnen hun ontwikkeling laten testen voor het vervolgtraject. Aanmelden voor deze Scouting dag kan tot 20 januari 2019 door een email te sturen naar selectieturnenheren@gvbarendrecht.nl

« | »