Gymvereniging Barendrecht start op 11 mei met nieuwe groep: Kleuterturnen

BARENDRECHT – Staat uw dochter vaak op haar kop? Loopt zij over elke stoeprand en klimt en duikelt zij op elk klimrek? Dan is turnen iets voor haar! Gymvereniging Barendrecht start per 11 mei een nieuwe groep; Kleuterturnen!

De reguliere recreatiegroepen voor het turnen zijn voor meisjes vanaf 6 jaar, maar de kleuterturngroep is speciaal bedoeld voor meisjes van (bijna) 5 en 6 jaar welke graag wat meer uitdaging willen dan de kleutergym.

Kleuterturnen

Bij het kleuterturnen krijgen zij spelenderwijs op een goede en veilige wijze de basiselementen van het turnen aangeboden. De nadruk zal liggen op het bewegingservaring opdoen op de verschillende turntoestellen.

Kleuterturnen 5- en 6-jarigen (geboortejaar 2010 en 2011)

  • Locatie: Waterpoort (middeldijkerplein 9, nabij winkelcentrum CarnisseVeste)
  • Dag: Woensdag
  • Tijd: 16:00 – 17:00

Voor nieuwe leden heeft GV Barendrecht een speciale contributieactie voor deze groep; als uw dochter start in mei betaalt u slechts 1 kwartaal contributie. De volgende contributie wordt dan pas weer per 1 oktober geïnd. U betaalt dus maar voor 3 maanden contributie in plaats van 4!

Uw dochter is van harte uitgenodigd om 2 gratis proeflessen te volgen. Heeft u interesse? Mail dan naar: kleuterturnen.gvb [@] gmail.com voor meer informatie.

« | »