BARENDRECHT – Aankomende week treft de ploeg van Lintex-Binnenland/Rotterdam tweemaal het team van Dozy Den Helder. En beide wedstrijden zijn van cruciaal belang voor het verdere verloop van het seizoen: blijft Lintex-Binnenland/Rotterdam in de race om zowel de landstitel als de nationale beker te prolongeren?

Eerst komt de ploeg uit Den Helder aankomende zaterdag om 20.00 uur op bezoek in het Topsportcentrum Rotterdam voor de competitie. Beide ploegen zijn samen met het CTO Amsterdam in een heftig gevecht gewikkeld om de plekken 3 en 4 op de ranglijst die recht geven op deelname aan de play-offs. Lintex-Binnenland/Rotterdam heeft op de ranglijst een voordelige marge van twee punten en lijkt bij winst uit het zicht van Dozy Den Helder te verdwijnen, ook al omdat dan het onderlinge resultaat in het voordeel is van de ploeg van coach Joost van Rangelrooy. Dozy Den Helder verloor midweeks van Loon Lions en een winst zal voor de Helderse formatie zo’n beetje de enige optie zijn om de play-offs toch nog te halen. Lintex-Binnenland/Rotterdam lijkt langzaam zichzelf klaar te stomen voor de belangrijkste maanden van het seizoen, waarbij de toevoegging van de Amerikaanse Shay Selby aan de selectie een schot in de roos lijkt te zijn gegeven haar optreden afgelopen weekend tegen Lekdetec.nl.

Volgende week dinsdag of donderdag wacht dan in Den Helder de tweede ontmoeting binnen een week tussen beide ploegen, maar dan in de halve finale van het nationale bekertoernooi. Lintex-Binnenland/Rotterdam won vorig seizoen ook de nationale beker en bij winst tegen Dozy Den Helder blijft dus ook daar de mogelijkheid van prolongatie aanwezig.

Toegang

Toegangskaarten voor de thuiswedstrijden van Lintex-Binnenland/Rotterdam zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.

LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!

« | »