Sporthal De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – Aankomende zaterdag spelen de vrouwen van Renes/Binnenland wederom een thuiswedstrijd. Om 20.30 uur is in sporthal De Driesprong het team van Keus/Royal Eagles de tegenstander. De ploeg uit Apeldoorn is dit seizoen nieuw in de Vrouwen Basketball League en bestaat voor een groot deel uit speelsters die de afgelopen jaren uitkwamen voor het CTO Amsterdam daarbij onder andere aangevuld met drie buitenlandse speelsters. Keus/Royal Eagles wist tot nu toe twee overwinningen te boeken tegen Rotterdam Basketball en Amazone Utrecht. De eerste ontmoeting tussen beide teams werd in Apeldoorn door Renes/Binnenland ruim gewonnen met 54-90.

Renes/Binnenland zal na de winst vorige week op Rotterdam Basketball uit zijn op een nieuwe zege om hierdoor langzaam maar zeker plaatsing voor de Final Four zeker te stellen. Zera Butter zal zoals bekend zeker nog niet van de partij zijn, de verwachting is dat Inez van Hulsen wel speelklaar is.

De wedstrijd van aankomende zaterdag in sporthal De Driesprong begint om 20.30 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd. Hier zijn ook seizoenskaarten te koop.

« | »