BARENDRECHT – Zonder zelf in actie te komen hebben de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam zich dit weekend geplaatst voor de play-offs. De regerend landskampioen profiteerde van het ruime verlies van Dozy Den Helder bij CTO Amsterdam (88-56). Door deze uitslag zijn Loon Lions, Lekdetec.nl, CTO Amsterdam en Lintex-Binnenland/Rotterdam zeker van deelname aan de strijd om het landskampioenschap.

In de aankomende twee competitieronden zullen Loon Lions en Lekdetec.nl strijden om plek één op de ranglijst en CTO Amsterdam en Lintex-Binnenland/Rotterdam om plek drie. In de laatste competitieronde (21 maart) zou zelfs de beslissing hier nog over kunnen vallen omdat dan de wedstrijden Lekdetec.nl tegen Loon Lions en Lintex-Binnenland/Rotterdam tegen CTO Amsterdam op het programma staan.

De play-offs starten op woensdag 1 april met de halve finale serie waaruit in een best of 5 de twee finalisten zullen komen. In de halve finale spelen de nummers één en vier en twee en drie van de eindstand van de reguliere competitie tegen elkaar.

De Wit-Grasshoppers

Aankomende zaterdag spelen de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam om 17.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam tegen De Wit-Grasshoppers.

« | »