Omleidingsroutes voor auto, bus en fietsverkeer tijdens werkzaamheden Henry Dunantlaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanaf aanstaande maandag 18 juli is de Henry Dunantlaan afgesloten voor de aanleg van een rotonde op het kruispunt met de Boerhaavelaan. Tevens zullen er bushaltes worden aangelegd en opnieuw worden geasfalteerd.

De werkzaamheden zullen naar verwachting 5 weken in beslag nemen en tijdens deze periode zal er een algehele afsluiting zijn tussen de 1e Barendrechtseweg en de rotonde Bijdorp-Dudokdreef.

Auto’s

Autoverkeer vanaf de 1e Barendrechtseweg dient een omleiding te volgen via de 1e, 2e en 3e Barendrechtseweg richting de Kilweg. Verkeer vanuit de wijken Bijdorp en Nieuweland rijden via (het open deel van) de Henry Dunantlaan, Sweelincklaan en Middelweg naaar de Kilweg. De omleiding zal met borden worden aangegeven.

Fietsers

Het fietspad parallel aan de Henry Dunantlaan zal ook worden afgesloten tussen de rotonde Bijdorp-Dudokdreef en de Boerhaavelaan. Fietsers worden omgeleid via het bedrijventerrein Bijdorp Oost, het fietspad naast de skatebaan en de van der Meulenstraat.

Bussen

De buslijnen 84 en 184 van de RET worden van 18 juli t/m 12 augustus in beide richtingen omgeleid via de 1e Barendrechtseweg – Schaatsbaan – Dorpsstraat en vice versa. De bushaltes aan de Boerhaavelaan komt daarmee in beide richtingen te vervallen. Reizigers kunnen gebruikmaken van de halte aan de 1e Barendrechtseweg of Dorpsstraat.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »